Trvalý odkaz Napsal uživatel Pavluša dne 30. Červen 2009 - 13:47.
Moc děkuji za odpověď a mám ještě jednu prosbu, chtěla jsem upéci klasickou truhličku ale čím větší plochu perníku peču, tak se mi vyboulí a není to vůbec pěkné. Tak jsem se chtěla zeptat, co s tím, jestli to poté nějak brousíte, vyrovnáváte? Moc děkuji a skláním se před Vaší nádherou
Trvalý odkaz Napsal uživatel dasika dne 30. Červen 2009 - 19:50.
Děkuji moc. Také se mi někdy stane že se perník vyboulí. Ale dávejte pozor při vyvalování těsta aby pod ním nezůstala mouka. Jinak těsto musí být dobře propracované. Přeji hodně trpělivosti!!! Dáša:-)
Komentáře
Žádný předmět
Žádný předmět
Nádherná
Nádherná(clap)



Krásná
Krásná

Úžasné. Chtěla jsem se
Úžasné.(flower)


Chtěla jsem se zeptat, jak pečete ten spodní díl kazety ? Díky a děkuji za krásnou inspiraci.
Mám formu srdce beze dna,
Mám formu srdce beze dna, tak jsem položila srdce na bok a na to těsto a upekla. Pak opět z druhé strany. Obě poloviny slepila polevou.(sun)
Nádherná!
Nádherná!(clap)













Moc děkuji za odpověď a
Moc děkuji za odpověď a mám ještě jednu prosbu, chtěla jsem upéci klasickou truhličku ale čím větší plochu perníku peču, tak se mi vyboulí a není to vůbec pěkné. Tak jsem se chtěla zeptat, co s tím, jestli to poté nějak brousíte, vyrovnáváte? Moc děkuji a skláním se před Vaší nádherou
Děkuji moc. Také se mi
Děkuji moc. Také se mi někdy stane že se perník vyboulí. Ale dávejte pozor při vyvalování těsta aby pod ním nezůstala mouka. Jinak těsto musí být dobře propracované. Přeji hodně trpělivosti!!! Dáša:-)
nááádherná prácička
nááádherná prácička jako vždy,radost pohledět(heart)

















Paráááádaaa!!!
Paráááádaaa!!!(clap)






