"Polévání" královskou glazurou
Napsal uživatel michaela.sch. dne 5. Prosinec 2012 - 20:15.
Dobrý večer, prosím o radu jak „polévat“ perníky královskou glazurou. Po zaschnutí se mi v glazuře dělají dirky a je pórovitá. Nedařilo se mi ani s bílkovkou. A jak děláte král. Glazuru hustou na zdobení kornoutkem? Mně nejdou tělat ani tečky, glazura se táhne jako žvýkačka, s bílkovkou problém nemám, ale ta zase není tak pevná - myslím na dekorace na dorty. Díky všem. M.
Fórum:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Polevu si musíš zkrátka
Polevu si musíš zkrátka "vychytat". Každá z nás to zkouší tak aby to šlo - přidat vodu, přidat prášek, prostě takhle napsat to nejde, zkoušej a zkoušej. S řídkou polevou máme problémy taky asi všechny. Mě se osvědčilo namíchat metlama řídší polevu, nechat ji odstát i několik hodin a potom jen lžičkou nebo vařečkou vymíchat.