Bílková poleva
Napsal uživatel Anna Kosmatova dne 31. Srpen 2012 - 15:18.
Prosím,kdo by mi dal recept na bílkovou polevu na větší plochu.Nějak se mi nevede a nemám lesklou.Potřebuji to na šperkovnici! Děkuji!
Fórum:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Zkus dát potřené perníky na
Zkus dát potřené perníky na pár minut do trouby s otevřenými dvířky,s teplotou 75 stupňů. Uvidíš, že se budou lesknout.
moc děkuji!
moc děkuji!
No řekla bych, že může být
No řekla bych, že může být zavřená trouba a 50 stupňů a delší dobu, tak 10 minut sušit i déle, podle hloubky polité vrstvy. Poleva musí být tak akorát hustá, ne řídká, pokud bude moc řídká, nebude nikdy lesklá, popraská a budou tam svraskliny. Dělám to stále a vcelku nemám problém.
také děkuji,každá rada je
také děkuji,každá rada
je dobrá
Já si myslím,že každý má to
Já si myslím,že každý má to svoje,co mu vyhovuje.Já už to tak dělám 11 let a v pohodě....
ju, ju to je pravda, každý má
ju, ju to je pravda, každý má to svoje, je třeba vyzkoušet rady a zvolit tu svou cestu
Dobry den, divala jsem se na
Dobry den, divala jsem se na tyto stranky a jsem opravdu okouzlena Vasimi vytvory...blizi se vanoce a me napadlo, ze bych taky mohla neco vytvorit. Proto prosim o osvedceny recept na bilkovou,zdobici polevu, ktera se nebude roztekat a bude krasne drzet. Mockrat dekuji za odpovedi. Kamila
Asi má každý své, ale já
Asi má každý své, ale já dávám 2 dkg přezeného bílku a 8 dkg cukru. Cukr používám "extra jemný" (dá se koupit v Tescu nebo Kauflandu v balení 1/2 kg), který ještě přeseju přes jemný cednk, protože se snažím zdobit tenkou linkou. Myslím ale, že na trošku silnější by se nemusel už prosávat. Míchám ručně do konzistence husté pěny. Chce to vyzkoušet. V poslední době dost často spěchám a tak používám Královskou glazuru (lze najít v e-shopech). Přeju Ti ať se daří práce. Eva