Obrázek

dort pro stavitele větrných mlýnů

Fotogalérie: 

Komentáře

no teda,nech sa mu len vrtulky dobre krutia- Hambím saHambím saHambím saBozkávam super

No ten je krásný KvietokKvietokKvietokSlnkoSrdceÁno

moc hezké TlieskamÁno

TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamÁnoÁnoÁno

Moc hezký a zajímavý dárek TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamKvietok

to vypadá tak lákavě jedle .... hned bych si zakousla TlieskamTlieskamTlieskamÁnoÁnoÁno

Parádní dorník TlieskamTlieskamTlieskamÁnoÁnoÁnoSlnko

ten je skvělý, sbíhají se mi sliny TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamÁnoÁnoSlnko

To je škoda jíst!!!! Ale taky bych se zakousla. Mohu se zeptat, na dort z perníku je jiné složení těsta? Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykTlieskamTlieskamTlieskam

Ne není, jen dávám půl prášku do perníku kypřícího a půl sody a těsto mám takové hoooodně měkké, dělám těsta podle oka, nemám už přesný recept, protože občas je mouka nemouka, cukr necukr a už se to všechno veze,stačí i jiná velikost vajec, nebo trochu jiná konzistence medu, však to znáte; pak je pěkně měkounký a ta náplň ho změkčí stoprocentně ... vlhká povidla dodají, když trošku odleží perfektní chuť dortíku. Mrkám

Díky za radu, já sice vážím i vejce, ale mouka je opravdu pokaždé jinak "suchá", cukr dávám vždycky moučku. Ale mohla bych přidat ten kypřící prášek do perníku. Povidla používám jen z černého jeřábu, máme velký strom. Jsou výborná a krásně se po zaschnutí na ně kreslí. Jako náplň je trochu zacitronuji, aby byly vlhčí. BozkávamBozkávamBozkávamBozkávamSlnko


Back to Top