zmražení perníku
Napsal uživatel boxina dne 13. Září 2013 - 8:27.
Ahoj šikulky, nezmražovala jste některá perník? Budu dělat z něj dort a mám směny do poslední chvíle. Docela by mi pomohlo, kdybych to mohla upéct již dnes a zamrazit. Jde mi o perník litý na plech a perník, který je pečený s náplní. Medu je v obou receptech hodně, v jednom 150g na 250 g mouky a v druhém 170 g na 520 g mouky. Děkuji za odpověď
Fórum:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Hani, určitě to jde. Je to
Hani, určitě to jde. Je to stejný jako když dort zmrazíš. Ale já dávala jen kousky, ne celý plech. Sice upřednostňuju čerstvý, ale když není čas, tak proč ne.

Dani, díky, taky to mám radši
Dani, díky, taky to mám radši čerstvý, ale časově to prostě tentokrát nejde