Ztvrdlý smartflex
Napsal uživatel italka dne 23. Září 2012 - 20:36.
Ahoj děvčata. Potřebovala bych prosím poradit. Měla jsem v lednici zabalený smartflex a ještě zavřený v kelímku a přesto mi ztvrdnul Dá se s tím ještě něco udělat, aby byl použitelný( je to skoro nový kelímek 1,4 kg), třeba nahřát apod. ?? Nebo to mám tak akorát na chroupání? Díky moc za odpověd
Fórum:
- Pro psaní komentářů se přihlaste nebo zaregistrujte.
Já smartflex do lednice ani
Já smartflex do lednice ani nedávám, mám ho buď jen ve špajzce a nebo v pokoji. Bývá tvrdší, ale po chvilce propracovávání v rukách krásně změkne. Ještě mi neztvrdl až tak, že by s ním nešlo nic dělat. Když je k němu přístup vzduchu, tak to na povrchu okorá a zatvrdne. Když se mi toto náhodou stane, tak ho trošku okrájím a zas je to dobrý. Tak nevím, co by u tebe bylo špatně. Zkus ho propracovat v rukách. Já zase po delší době koupila WI a už to zase pěkně dlouho neudělám. Ten je zase tak moc měkký až lepe
.
Leni, máš pravdu, taky jsem
Leni, máš pravdu, taky jsem koupila WI asi naposledy
Taky mám takovou zkušenost,
Taky mám takovou zkušenost, zkoušela jsem ho prohřát v mikrovlnce ale to se nedalo, tak jsem to potom dala do mikrotenu a ponořila na chvíli v horké vodě, povolilo to a šlo to
. Držím palečky ať se to podaří (flower).
Ahojík, já jsem měla zbytek
Ahojík, já jsem měla zbytek wiltonky, ztvrdl, nastrouhala jsem ho , přidala pár kapek vody, dala zase do kupy jako těsto a vydržel do dalšího použití bez problémů. Třeba by to šlo i se smartflexem .... neznám ho
Díky moc za rady Nejdříve
Díky moc za rady
Nejdříve zkusím ten mikroten a pak kdyžtak nastrouhám. V nejhorším sním i když tato varianta je opravdu extrem 
http://tortyodmamy.sme.sk/for
http://tortyodmamy.sme.sk/forums/kupovane-potahovacie-hmoty/smartflex
Pokud je jen hodně ztuhlý a
Pokud je jen hodně ztuhlý a není právě "okoralý" přístupem vzduchu, tak stačí nakrájet na menší kousky a prohňácat v rukách a docela rychle změkne. Když by byl jakoby oschlý napovrchu, tak lehce okrojit a zbytek zase propracovat a mělo by to být ok...